Udvalgene

Barudvalget

IKOLs barudvalg står for driften af baren. Det indebærer alt fra udlejning, ølindkøb og tekniknørderi. Som medlem af baren får du derfor medindflydelse på lyd, lys og øl til alle kollegiets fester. Det er ikke unormalt at barudvalgets medlemmer forsvinder under festerne, for at pille ved musikanlægget eller finde røgmaskinen frem. Vi i barudvalget ved nemlig, at det er godt grej, der virkelig skaber en god fest. Vi er et lille udvalg på maksimalt 8 mennesker, og derfor har alle en vigtig post. Vi er afhængige af hinandens deltagelse, og alle poster er essentielle for driften af baren. Præcis derfor gør vi også meget ud af at hygge os med hinanden - tage på tour de fredagsbar, fredagsrock og drikke øl nede i baren.

Kontakt: ikolbaren@gmail.com

Beboerrådet

Beboerrådet, bedre kendt som ”Rådet”. Rådet er dér beslutningerne bliver taget. De STORE beslutninger såsom skal Indstillingsudvalget have en ny makulator, skal vi på kollegiet have spikeball eller helt overordnet hvad skal vores beboerkontingentet bruges til. Rådsmøderne er altid hyggelige og der bliver diskuteret diverse problematikker på kryds og tværs ofte med en god middag og en lille øller. Rådet er dertil ansvarlig for kollegiedagen, pamperfesten, generelforsamlingen og kollegiets famøse piratbar.

Kontakt: raadet@ikol.dk

Cykeludvalget

Cykeludvalget på IKOL består af en række beboere der godt kan lide at pille og skrue - og de vil gerne lære fra sig, med de forbehold, at de ikke er cykelmekaniker. De er altså ikke nødvendigvis særligt kvalificerede, men de hygger sig med det og prøver sig frem, og alle er velkomne i udvalget. Udvalget vedligeholder kollegiets lånecykler, som kan lånes af beboere til besøgende gæster eller ved et akut fladt dæk på en beboers egen cykel. Lånecyklerne stammer fra den årlige cykelrazzia og er istandsat med midler bevilget af rådet. Der findes kædespray, kæderens, smøremidler samt diverse klude, børster og andet til at vedlige holde sin cykel.

Udvalget afholder ligeledes en række cykelworkshops årligt, hvor beboere kan komme med deres cykler og få assistance på eventuelle reparationer eller alment vedligehold. Man kan selv vælger selv om man blot låner værktøj, låner værktøj + vejledning eller overlader en reparation til et medlem af cykeludvalget.

Eventudvalget

Uundværlig, sammenhold, fællesskab og spas er de ord medlemmerne forbinder udvalget med. Eventudvalget er nemlig det udvalg der står for, (gæt engang), EVENTS på tværs af kollegiets køkkener. Eventudvalget ønsker at bringe alle kollegianere sammen om fælles oplevelser lige fra fodbold til fest.

Tidligere events er alt fra vores traditionsrige events; Tour de Cusine, Krydsspisning, Rolling Rarbar, Julegalla, Nytårsfest, Volleyturnering & Ølympiade, til enkelt events; LAN, Strik&Drik, Loppemarked & Bingo.

Vi er et relativt nyt kollegie, og i udvalget er der derfor plads til at skabe nye traditioner og sætte sit præg på kollegiets eventkalender.


Kontakt: event@ikol.dk

Flagudvalget

Fra alle IKOLs køkkener kan kollegiets majestætiske flagstang ses. På alle beboeres fødselsdage - uden undtagelse - samt på årets mærkedage, hejses flaget og beboerne lykønskes på vores fælles Facebook-side. Dette sker selvfølgelig ikke af sig selv, hvorfor Flagudvalget er til! Her holder vi fødselsdagsbrunch og fællesmiddage; kort og godt en perfekt måde at lære andre beboere på tværs af køkkenerne at kende. Ikke noget at side til, at Flagudvalget er et af de største (*host host* - og bedste) på IKOL!

Haveudvalget

Haveudvalget er et udvalg, som står for at lave spændende projekter, der gør haven mere attraktiv for kollegiets beboere, at opholde sig i. Vi står bl.a. for opførsel af hønsehus, som vil give æg til alle kollegiets bebeboer, samt 5 nye bæredygtige højbede, som skal fyldes med alt godt fra naturen. I haveudvalget er vi ikke bange for at få jord under neglene og er vi klar på at få udført endnu flere fede projekter i haven fremover.

Følg haveudvalget på: https://www.instagram.com/haveudvalgetikol/

Indstillingsudvalget

Industrikollegiet er et fællesskab drevet af sjove, skøre og skæve ildsjæle. Gad vide hvordan så mange skønne mennesker er blevet samlet under et tag?

Det er selvfølgelig grundet kollegiets fantastiske udvalg "Indstillingsudvalg". IU læser flittigt ansøgninger året rundt fra håbefulde aspiranter som gerne være med på løjerne.

Netværksudvalget

Mange tror det er de store udvalg som baren, rådet og eventudvalget som styre kollegiet. Men det er ikke sagen. Netværksudvalget står for den daglige drift af netværket. De opdatere hjemmeside, vedligeholder serveren således at alle de flittige studerende har kunne være på zoom under hele corona.

Barudvalget

Formand: Ida K. 3A
Medlem: Jens 2A
Medlem: Marius 2A
Medlem: Johan 3A
Medlem: Jakob 3A
Medlem: Caroline 4A
Medlem: Sebastian 5B
Medlem: Malthe 4B

Beboerrådet

Formand: Christian 2B
Næstformand: Jens 2A
Kasserer: Laurits 4A
Piratbarsansvarlig: Emilie 5B
Medlem: Ditte 4B
Medlem: Thomas 2B
Medlem: Laura 1B

Cykeludvalget

Medlem: Mathias 3A
Medlem: Laura 2B
Medlem: Frederik 4A
Medlem: Frede 4A
Medlem: Malene 2A
Medlem: Sebastian 5B
Medlem: Søren 5B
Medlem: Mathias 4A

Eventudvalget

Formand: Hedda 2A
Formand: Malene 2A
Næstformand: Jakob 4B
Næstformand: Mathias 4A
Kasserer: Mathias 3A
Kasserer: Kristoffer 3A

Flagudvalget

Flagmester: Jonathan 1B
Flagmester: Ida V. 3A
Medlem: Olivia 5B
Medlem: Caroline 4A
Medlem: Ziff 2B
Medlem: Livia 1A
Medlem: Vidar 2A
Medlem: Clara 2B
Medlem: Kirsten 5A
Medlem: Bolette 4A
Medlem: Jeppe 5B

Haveudvalget

Formand: Christian P. 2B
Næstformand: Thomas 2B
PR-ansvarlig: Laura 2B
PR-ansvarlig: Mathilde 4A
Kasserer/graverbøf: Anton 3B
Gravko: Malthe 4B
Medlem: Katrine 1B
Medlem: Jonathan 1B
Medlem: Mathias 3A
Medlem: Kristine 3B
Medlem: Adam 3B
Medlem: Thomas R. 4A
Resten af Løghaven

Indstillingsudvalget

Formand: Line 5B
Medlem: Jeppe 5B
Medlem: Trine 5B
Medlem: Kirsten 5A
Medlem: Frede 4A
Medlem: Jesper 4A

Medlem: Caroline 3A
Medlem: Ida 3A
Medlem: Kristoffer 3A
Medlem: Hedda 2A

Netværksudvalget

Formand: Laurits 4A
Medlem: Emilie 5B
Medlem: Rober 1B
Medlem: Caroline 4A
Medlem: Line 5B
Medlem: Rasmus 1A
Medlem: Camilla 3A

Kritiske revisorer

Beboerrådet: Laurits Larsen 4A
Eventudvalget: Anders Holst 2A
Barudvalget: Emma Hansen 4B


Symaskine ansvarlig

Ida K. 3A

Røremaskine (Kenny) ansvarlig

Jens 2A