Køkkenerne

Kollegiet har et A og B tårn med hver sit slags køkkener. Mellem køkkenerne er der en trappe, hhv. 5A-4A, 5B-4B, 3A-2A, 3B-2B, 1A-1B, der forbinder køkkener til en social hverdag.

Carousel imageCarousel imageCarousel image

A tårnet
De store køkkener

De store køkkener på kollegiet er at finde i A-tårnet. Disse køkkener huser 12 beboere, med undtagelse af 1A hvor 8 personer bor.

B tårnet
De små køkkener

De små køkkener på kollegiet er at finde i B-tårnet. Disse køkkener huser 8 beboere, med undtagelse af 1B hvor 7 personer bor.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

5A

På 5A har vi mange traditioner såsom morgenfødselsdag, påskefrokost, TDC, ost-og-rødvins aften og græskarskæring. Der er altid opbakning til spontane ture, hvad end det er vinterbadning, isspisning eller fastalavnsbolleindkøb. I køkkenet dufter der ofte af friskbagt brød eller kage, der for det meste ender til deling i vores bermuda trekant. Vi er kendt som dinosauer køkkenet (de ældste), da folk ikke kan løsrive sig herfra og derfor bliver boende så længe de må. Desuden er vi kollegiets penthouse, hvorfra du kan nyde den smukkeste solnedgang!

Carousel imageCarousel imageCarousel image

4A

Hvis I ikke ser os knokle i studierummet eller løfte jern i haven, så kan I finde os i sofaen på køkkenet til den nyeste afsnit af Lykkehjulet. Trods vores kærlighed til TV2 Charlie, så skal man ikke undervurdere 4A’s festhumør og skills på floor, når vi skruer op for bassen og tænder røgmaskinen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

5B+4B (ADAM)

ADAM er det første køkken på IKOL, som fik et navn, og der går mange lange vandrehistorier, om hvordan dette fandt sted. Hvis du møder en af køkkenets beboere, kan det være, at du er så heldig, at de vil indvie dig. Udover at have et klasse navn har ADAM også et klasse fællesskab. Fællesskabet som er præget af strik, kaffe, diskgolf og samt liv og glade dage. Vi er altid klar på hygge, både når det kommer til en fredag på floor med røgmaskine eller med en cola i sofaen med tømmermænd.

https://open.spotify.com/track/6gn1EGqw4G3xBdBPLA1WCF?si=5898fec72cbf4a24

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

3A

På 3A er der altid højt humør! Vi har et godt socialt sammenhold, og der vil næsten altid være nogen at finde på køkkenet. Vi vægter fællesskab højt, hvilket kommer til udtryk ved, at vi har madklub fem dage om ugen (søndag til torsdag), hvor vi laver mad til køkkenet to og to. Udover at have det godt med hinanden har vi også et godt forhold til resten af køkkenerne. Vi går meget op i at engagere os på kollegiet, hvilket har resulteret i, at køkkenets 12 beboere besidder hele 15 udvalgsposter. Og så er vi selvfølgelig altid de første, der dukker op til festen og de sidste, der er at finde på floor!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

2B + 3B (Løghaven)

I højre tårn på 2. og 3. etage finder du køkken 2B og 3B, der bedre er kendt som ’Løghaven’. Du vil næppe være i tvivl om hvor du kan finde os, for her på Løghaven viser vi nemlig stolt vores unikke våbenskjold frem. Det er udsmykket med Løghavens tre varemærker; et løg, en Smirnoff Ice og køkkenets nationalfugl - en høne. Historierne bag disse klenodier kan du høre mere om på vores køkken.

Hver tirsdag aften finder du os til quiz på køkkenet, som vi tydeligvis mestrer. Vi kan derfor kaldeos vindere af ”kollegiequizzen 2021”. Trofæet og beviset på vores sejr er en smuk kaffekop. Når det ikke er tirsdag kan du for det meste finde os i haven, hvor der bygges hønsehus, i sofaen hvor vi ser reality-tv eller til madklub rundt om bordet.

2A

Kendetegnet ved 2A er at der altid er hyggeligt, altid god stemning og altid nogen der hænger i sofaen. Vi på 2A er også berejste vi har været i mange afkroge af verden, både i Djurssommerland, forskellige barer på Nørrebro og på tur til Nordsjælland.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

1A

På 1A bor vi 8 friske folk sammen og nyder i stor stil hinandens selskab. Tre gange om ugen har vi madklub, som ofte er sammen med 1B, og med dem danner vi IKOLs Sydpå, hvor humøret altid er højt. Vi er glade for at se en god film sammen eller fyre op for et brætspil. Månedligt udforskes Københavns pubquiz-scene (men vi har stadig en sejr til gode…), og et par gange om året står den på skønne sommerhusture. Vi er fan af fester og udnytter enhver højtid eller anden ”undskyldning” for at gi’ den gas, og der er altid gang i dansegulvet til en 1A fest. Her er der meget rummeligt – vi har nemlig det største køkken på IKOL (!), så der er altid plads til dig, lige som du er.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

1B

Vi er IKOLs mindste køkken men vi har den største sjæl (og det største anlæg hehe).

Hvis du er nået til Harry Potter 4, kan du lige nå at se med til filmaften. Vi har madklub 2-3 gange om ugen og hvis du er den bedste til paratviden, så slipper du nok for opvasken! Vi er hjemstedet til kollegiets største planteskole og Bulbasaur potteplanter. Desuden, hvis dit liv også har for lidt 3D printet rødkål, kan vi hooke dig op


PS. #freebritney