Velkommen

Industrikollegiet har 95 beboere fordelt på et tilsvarende antal enkeltmandsværelser. Kollegiet er på 6 etager, hvoraf de fem øverste er til beboelse. I stueplan findes kollegiets fællesfaciliteter; vaskeri, studierum og bar. Værelserne er på 16 kvm og har alle faste skabe samt eget toilet og bad. Der findes to handicapværelser på hver etage, som er en smule større end de andre værelser, og som har bredere døre og større toiletter. Køkkenerne, som kollegianerne deler, har alle ønskelige faciliteter, deriblandt køle-/ fryseskab, komfur, mikroovn, opvaskemaskine og affaldsskakt. Endvidere er der i køkkenerne indrettet stuemiljøer med TV og sofaer. Køkkenerne på anden til femte etage er forbundet to og to med det formål at skabe et større fællesskab mellem beboerne.

Vi vil gerne lære dig at kende og derfor kan du nu, for at supplere og nuancere din ansøgning på www.findbolig.nu, udfylde samt indsende det skema, som findes under punktet "Motiveret Ansøgning".
 
Pr. 21-06-08 blev kollegiet erklæret fuldkomment røgfrit efter beboernes eget ønske. Der er derfor opsat askebægre op udendørs. Naturligvis gælder dette rygeforbud også i cykelkælderen, men det er op til én selv, om der må ryges på værelserne; dørene skal blot være lukkede, hvis dette bliver accepteret.
 

Den sidste lørdag i august afholdes Sommerfesten, som gerne er årets største fest. Derudover er der Julefrokost, Oktuborgfest, Fastelavnsfest, Nytårsfest og ej at forglemme Pamperfesten som er for de kollegianere, der er valgt ind i de førnævnte udvalg. Endvidere er der på de enkelte køkkener traditioner for at afholde Tour de Chambre, hvor kollegianerne besøger hinandens værelser og drinks serveres. Dette er blevet udvidet yderligere, så der også fremover bliver holdt Tour de Cuisine, hvor man besøger de forskellige køkkener.


Et kollegium er kort sagt mere end blot et sted at bo – det er et fællesskab, hvor alle deltager aktivt både på gangen og på hele kollegiet.